Faber est suae quisque fortunae.

           Sallustius

Mindenki a maga szerencséjének kovácsa.

                      Sallustius 

Cégünk 2011-ben alakult, alapvetõen kettõs profillal, mint az a  megnevezésben is tükrözõdik: oktatás és szolgáltatás.

Nyelviskolánkban OROSZ, és kiegészítõként ANGOL nyelvet oktatunk a legszélesebb skálán: kezdõtõl a szakfordítóig..

Szervezzük a fegyver szerkezettan és fegyvermûszerész alapismeretek tanfolyamot azzal a céllal, hogy az érdeklõdõk reális ismereteket kapjanak a fegyverek világáról és elõképzettséget szerezzenek azok, akik OKJ-s tanfolyamot szeretnének majd elvégezni.

Hatósági és magánigények alapján igazságügyi fegyverszakértõként segítjük a kirendelõ hivatalos szervek, illetve a hozzánk fordulók fegyverekkel kapcsolatos problémáinak, kérdéseinek megválaszolását.

Tanácsadó szolgálatot létesítettünk annak érdekében, hogy akik ingatlanbiztosítással rendelkeznek, pontos képet kapjanak arról, hogy biztosított ingatlanuk mûszakilag megfelel-e biztosítójuk elvárásainak? Igen, azok a bizonyos apróbetûs részek,amelyekre nem szoktunk odafigyelni, pedig az ördög a részletekben rejlik, és amelyekben leírják, milyen minimálisan szükséges feltételeknek kell megfelelni az ajtózárnak, ablaknak, kell-e ablakrács, stb., stb. ... mert ha nem olyan, amilyennek elvárja a biztosító, akkor bizony nincs kártérítés!

A szolgáltatási terület alapvetõen kaputelefonok, elektromos ajtózárak, továbbá lakásriasztók és tûzjelzõ rendszerek telepítésére javítására épül.

 

Vissza a nyitóoldalra